Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurare medicala pentru interventii chirurgicale
 • Suplimentare a unui alt tip de asigurare
 • Poate acoperi transport si operatie in strainatate
 • Servicii medicale la standarde europene
Acest tip de asigurare poate fi contractata separat sau ca suplimentare a unui alt tip de asigurare. O interventie chirurgicala poate fi costisitoare, aici intervine asigurarea care va acoperi cheltuielile medicale legate de o astfel de interventie. Exista cazuri in care tratamentul necesita o interventie de specialitate care nu este accesibila la institutiile sanitare publice sau private de la noi din tara, asigurarea medicala chirurgicala acopera in cele mai multe cazuri si transportul si operatia din strainatate.

Asigurarea acopera interventiile chirurgicale justificate si efectuate de un medic specialist, ca urmare a unei boli sau accident survenit in perioada de valabilitate a politei.

Sumele asigurate sunt de obicei stabilite separat pentru fiecare tip de interventie chirurgicala. In cazul plati sumei asigurate ca urmare a producerii evenimentului asigurat, asiguratul va ramane in continuare protejat pana la expirarea validitatii politei. La o eventuala prelungire a politei insa asiguratorul ar putea mari prima de asigurare.

Se poate asigura orice persoana care se inscrie in limitele de varsta specificate de asigurator. In multe cazuri, asiguratorul accepta inscrierea pe aceasi polita a copiilor asiguratului fara a mari prima de asigurare.

In afara cazului in care este altfel specificat in contract asigurarea pentru interventii chirurgicale nu va acoperi urmatoarele:
  - interventii legate de sarcina (fecundarea in vitro si complicatiile acesteia, avort)
  - sterilizarea de orice tip
  - sutura pielii si complicatiile derivate
  - operatii stomatologice
  - extragerea materialelor implantate
  - tratamentul bolilor infectioase
  - arsuri minore
Unele dintre acestea pot fi acoperite prin adaugarea unor clauze suplimentare la polita si prin plata unei prime suplimentare.