Consultanta Clienti
0744-765007
 
rca-ieftin.ro%20
 
  www.asigurari-sanatate.ro  
Despre noi
Sistemul asigurarilor de la noi din tara este inconjurat de mister in ceea ce priveste omul de rand. De cele mai multe ori acest serviciu este oferit “de-a gata” fara ca potentialul client sa aiba ceva de spus privind dorinta si interesele sale, iar intrebarile primesc raspuns foarte tehnic si neinteligibil.

Echipa Asigurari-Sanatate.ro doreste sa aduca lumina in toate domeniile de asigurare. Fie ca este vorba de asigurare de viata sau de asigurari generale, vrem sa aratam cititorilor nostrii flexibilitatea acestui serviciu si prin informatiile oferite sa ii ajutam sa aleaga produsul potrivit dorintelor si nevoilor fiecaruia. In asigurari nu exista “nu se poate”, se poate asigura aproape orice in anumite conditii, totul depinde doar de bunavointa si de cunostintele in domeniu ale agentului cu care discutam.

Vom raspunde la toate intrebarile, sectiunea Intrebari frecvente fiind de mare ajutor atunci cand cautati ceva specific, iar daca nu gasiti raspunsul la intrebare, va stam intotdeauna la dispozitie si va rugam sa ne scrieti la pagina de contact.

Echipa Asigurari-Sanatate.ro merge cu un pas mai departe. Dupa ce v-am oferit informatiile dorite, pe paginile site-ului sau raspunzand la intrebarile dumneavoastra, va vom prezenta si oferta pietei. Va punem la dispozitie produsele a peste 20 de asiguratori de la noi din tara (continuam sa adaugam asiguratori si produse pe zi ce trece) si va ajutam sa comparati preturi, riscuri acoperite, modalitatea de plata a daunelor, acoperirea teritoriala si alte date specifice fiecarui tip de asigurare, dar vom oferi si date despre asigurator, despre seriozitatea si stabilitatea financiara a acestuia precum si despre modalitatea si rapiditatea despagubirilor.

Si nu ne oprim aici. Asigurari-Sanatate.ro lucreaza cu brokeri de asigurare autorizati de CSA, astfel dupa ce v-ati informat, ati comparat si ati ales asigurarea ce vi se potriveste, printr-un singur click veti putea cumpara polita dorita. Totul online, fara sa umblati zile intregi prin oras, de la un asigurator la altul, fara lungi discutii cu agenti de asigurare care incearca sa va convinga sa cumparati o anumita polita azi, si maine la fel, si poimaine iar...

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre, fie ca doriti doar informatii, fie ca doriti sa cumparati o polita de asigurare, noi vom fi consilierii dumneavoastra si va vom ajuta sa alegeti asigurarea potrivita.

Echipa Asigurari-Sanatate.ro