Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurari Auto
RCA
Asigurarea de raspundere civila auto este obligatorie pentru toti posesorii de autoturisme din Romania.

Deosebirea intre politele asiguratorilor este data de obicei de pret dar si de ofertele speciale, premiile de fidelizare si concursuri cu premii atragatoare.

Calculatorul nostru de pret iti da sansa de a gasi cel mai ieftin RCA dar poti compara si ofertele speciale ale fiecarui asigurator.
Cea mai ieftina asigurare
 
CASCO
Autoturismul tau este un bun prea pretios ca sa il lasi neasigurat. Gandeste-te doar daca iti permiti sa iti inlocuiesti masina in caz de distrugere sau furt.

In cele mai multe cazuri aceasta iti va lasa nu doar un gol in stomac ci si unul foarte serios in buget.

Compara cele mai bune oferte de pe piata, afla parerea specialistilor in asigurari despre cele mai bune produse dar si despre cei mai seriosi asiguratori.
 

Sa alegem asigurarea auto potrivita.
rca-ieftin.ro

Asigurarile auto se pot imparti in doua categorii distincte. Asigurarea de raspundere civila auto, care este o asigurare obligatorie pentru toti soferii care detin un autoturism inmatriculat in Romania. Si asigurarea de avarii si furt, mai bine cunoscuta sub denumirea generala de Casco.

Polita RCA acopera doar daunele provocate de asigurat unei terte persoane, in cazul in care asiguratul este cel vinovat de producerea accidentului. Aceste daune pot fi materiale, implicand costuri pentru repararea autoturismului avariat, sau vatamari corporale ale pasagerilor.

Ar fi gresit sa spunem ca polita RCA protejeaza doar partea pagubita, intr-adevar aceasta va fi despagubita de societatea de asigurari in timp ce partea vinovata dintr-un accident va trebui sa suporte cheltuielile cu reparatiile proprii. Acesta din urma este avantajat insa prin faptul ca nu va fi nevoie sa scoata din propriul buzunar banii necesari pentru despagubirea pagubitului in urma unei sentinte judecatoresti.

Asigurarea tip Casco vine in completarea politei RCA, prin faptul ca va acoperi daunele provocate autoturismului si in cazul in care soferul acestuia este partea vinovata dintr-un accident. Aceasta asigurare acopera nu doar avariile, partiale sau totale, ale autoturismului ci si furtul acestuia, sau a unor parti componente (oglinzi, aparatura audio...).  Puteti opta si pentru clauze speciale care vor acoperi vandalismul, distrugerea bunurilor aflate in autoturism sau accidentarea si decesul persoanelor aflate in masina. Unii asiguratori ofera chiar si servicii de asistenta rutiera odata cu cumpararea unei polite Casco.

Atentie, polita Casco nu tine loc de asigurarea de raspundere civila auto, aceasta din urma este obligatorie, Casco acoperind doar daunele produse autoturismului asigurat.

Detinand un autoturism cumpararea unei asigurari auto devine o necesitate. In cazul unui accident sau in cazul in care ti se fura masina, asigurarea auto te ajuta sa treci mai usor peste momentele grele. Tu esti cel care decide care asigurare ti se potriveste, dar pentru a lua decizia corecta, trebuie sa fi informat. De aceea iti prezentam cele mai des intalnite intrebari si raspunsuri cu care se confrunta cel interesat.

In timp ce asigurarea RCA este obligatorie si produsele nu difera foarte mult ca si continut, ele difera in pret.

Asigurarea Casco insa este diferita de la un asigurator la altul si se cere mai multa atentie si gandire la cumpararea unei polite. Aici intervin tabelele noastre de comparatie. Te ajutam sa compari elemente ca riscuri acoperite, fransize, prime de asigurare, reintregirea sumei asigurate si iti vom arata avantajele fiecarei polite in parte.

Ce trebuie sa stim despre asigurarea auto: Important pentru soferi: