Consultanta Clienti
0744-765007
Asigurari CASCO
  Reduceri de pana la 30%
  Asiguram toate tipurile de autoturisme
  Oferte de la 12 asiguratori
  Fara fransiza
Asigurari CASCO
Sub denumirea generala de Casco diferite societati de asigurare vand polite cu diferente majore in ceea ce priveste riscurile acoperite dar si pretul. Noi va oferim detalii despre fiecare polita dar si despre seriozitatea si calitatea serviciilor oferite de asigurator.
Asigurari CASCO
Completand toate campurile veti primi o oferta continand tarifele a mai multe companii de asigurari, cele mai mici preturi si oferte speciale.
Persoana
Categoria
An de fabricatie
Marca Cilindree
Utilizare Valoare euro
Nume Prenume
Judet CNP 
Telefon E-mail
 
*Respectam si protejam confidentialitatea datelor personale
 
Acasa Asigurari de viata Asigurari auto Locuinte si bunuri Pensii private Sanatate RCA Online CASCO Calatorie
rca-ieftin.ro%20
 
 
 
Asigurarea auto facultativa impotriva avariilor accidentale ale autovehiculului sau a furtului acestuia se regaseste la majoritatea societatilor de asigurare sub denumirea generala de Asigurare Casco. Acest tip de polita vine in completarea asigurarii obligatorii de raspundere civila auto dar nu tine loc acesteia.

rca-ieftin.ro


In cazul asigurari Casco se despagubesc doar pagubele produse autovehiculului asigurat cu conditia ca acesta sa corespunda normelor legale de inscriere in circulatie si apartine persoanei inscrise in polita. Vanzarea sau radierea acesteia determina incetarea politei Casco, cu exceptia radieri de la sfarsitul contractelor de leasing.

Autoturismul este de obicei o investitie de o valoare considerabila pe care nu ne permitem sa o inlocuim fara sa simtim o lipsa in buget. Nu doar autoturismul in sine ci si intretinerea acestuia precum si reparatiile facute in cazul producerii unor daune, sunt de natura sa ne afecteze bugetul in mod serios. Aici intervine o asigurare Casco care promite sa acopere sumele necesare unor reparatii in caz de accident sau chiar furtul acestuia.

Ce autovehicule se pot asigura?
Pot beneficia de asigurare Casco toate autovehiculele, remorcile, semiremorcile inmatriculate in Romania, sau care se afla in curs de inmatriculare. Autovehicolul pentru care se solicita asigurarea Casco trebuie sa aiba inspectia tehnica valabila.

In cazul autoturismelor, de regula se asigura masini cu varsta intre 0 si 8 ani, in conditii speciale la unii asiguratori, intre 0 si 12 ani, precum si masini de epoca/colectie.

Care sunt riscurile asigurabile?
  - pagube produse din loviri, ciocniri, zgariere, rasturnare, caderea unor corpuri pe autoturism
  - pagube cauzate de furtuna, inundatii, cutremur, grindina, ploaie torentiala, alunecare de teren, avalansa, carbonizare, explozie, afumare
  - furtul autovehicolului, a unor parti componente sau a pagubelor provocate in urma tentativei de furt
  - pagubele cauzate ca urmare a masurilor luate pentru salvarea lui
  - pagubele produse asupra partilor componente sau pieselor autovehiculului in timp ce acestea se aflau demontate in vederea efectuarii reparatiei sau intretinerii
  - cheltuielile de transport al autovehiculului avariat la atelierul de reparatii, acest atelier trebuie sa fie cel mai apropiat de locul in care s-a produs evenimentul asigurat
Cum se stabileste suma asigurata ?
Autovehicolul se asigura la valoarea reala, care este valoarea din nou la data incheierii asigurarii, la aceasta se adauga uzura care depinde de vechimea masinii si optional dotarile suplimentare ale autovehiculului.

Cum se incheie o asigurare Casco ?
Polita de asigurare se incheie dupa inspectia de risc a autovehiculului, efectuata de catre reprezentantul asiguratorului si in baza declaratiilor asiguratului din cererea-chestionar. Aceasta, impreuna cu raportul de inspectie al autovehiculului, clauzele, anexele la polita si declaratii facute in scris de catre asigurat cu privire la starea autovehiculului, fac parte integranta din polita.