Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurari Locuinte
  • Asigurarea completa a locuintei
  • Preturi incepand de la 0,1% din valoarea casei/an
  • Asigurari obligatorii ale locuintei
  • Anexele locuintei incluse in pret
Locuinta este probabil bunul cel mai de pret al familiei noastre. In cazul unui eveniment nefericit in care locuinta noastra s-ar distruge, am ramane literalmente pe drumuri. Contractarea unei asigurari de locuinte ne va lua de pe umeri aceasta grija. Pentru o suma care nu este atat de mare cum am crede, avand in vedere valoarea mare pentru care o locuinta este asigurata, societatile de asigurari ne vor despagubi pentru o gama mare de riscuri inclusiv pentru bunurile aflate in locuinta. Dezastrele naturale pot parea pericole indepartate pentru unii dar asigurarea de locuinte acopera si riscurile de furt, vandalism, inundarea vecinilor din cauza unei tevi sparte si alte mici accidente mai frecvente in mediul urban.


Odata cu implementarea legii de asigurare obligatorie a locuintelor, a carei aplicare este constant amanata, vom avea cu totii un minim de asigurare. Aceasta lege insa ingrijoreaza pe multi care sustin ca nu vor o cheltuiala pe care nu sunt siguri ca o pot permite din punct de vedere financiar. Riscurile acoperite de aceasta asigurare fiind minime (cutremur, inundatii si alunecari de teren), suma asigurata va fi de maxim 20.000 euro iar primele platite vor fi intre 10 si 20 de euro pe an.

Pentru cei ce doresc o acoperire mai extensiva a locuintei dar si a bunurilor din interiorul acesteia, se recomanda o asigurare facultativa, care sa acopere si riscuri mai frecvente precum incendii si furt. In general o polita de asigurare a locuintei protejeaza doar peretii, fundatia, acoperisul si scarile dar se pot include in polita si anexele locuintei precum, garaj, pivnita, grajd, etc. precum si bunurile din interiorul acesteia.

Va punem la dispozitie un calculator cu ajutorul caruia puteti afla care este cea mai ieftina polita pentru asigurarea locuintei, in doar cateva secunde. Iar pentru a gasi polita care corespunde nevoilor tale ca riscuri acoperite si avantaje oferite, poti sa compari peste 20 de produse si sa apelezi la sfatul specialistilor nostrii.

Asigurarile, sunt singurul mod in care te poti proteja impotriva riscurilor, care ti-ar putea aduce tie, sau celor dragi pagube. Riscul face parte din viata noastra. Asigurarile limiteaza sau anuleaza efectele producerii acestor riscuri, prin despagubirile pe care le acorda pentru asigurarile pe care le ofera. Indiferent cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este cert: nu putem controla tot ceea ce se intampla in jurul nostru, cel mai bun exemplu fiind natura (inundatii, cutremure, traznet, incendii ).

Din pacate catastrofele naturale si-au facut aparitia si in Romania (dupa cum stiti: inundatiile devastatoare care au afectat o mare parte a tarii, in 2005 ). Aceste riscuri vor exista totdeauna. Sa nu mai amintim de accidente ce se intampla la tot pasul: jafuri, talharii, furturi, sau cele legate de sanatate, de activitatea profesionala. De aceea, prin asigurari, riscurile sunt preluate, transferate de firmele de asigurari.