Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
Asigurarea de avarii si furt
  • Asigurare auto pentru avarii si furt
  • 10% reducere pentru masinile dotate cu alarma
  • Reduceri pentru masini parcate in garaj
  • Acoperire completa
Asigurarea auto de avarii si furt este cea prin care compania de asigurare va acorda despagubiri pentru daunele partiale sau totale a autoturismului propriu in urma unui eveniment neprevazut in schimbul platii primei de asigurare. Este o asigurare facultativa, se incheie de regula pe o perioada de un an, dar se poate incheia si pe perioade mai mici, dar nu mai putin de 1 luna.

Important de retinut este faptul ca valabilitatea politei de asigurare incepe la ora 24 a zilei in care se face plata primei prime!

Ca urmare a produceri evenimentului neprevazut autoturismul poate fi avariat total sau partial. In urma avariilor partiale, societatea de asigurare are obligativitatea de a repara partile deteriorate ale masinii sau sa le inlocuiasca, in cazul in care repararea ar costa mai mult.

In cazul avariilor totale societatea este obligata sa inlocuiasca autoturismul.

Factorii care influenteaza pretul primei de asigurare:

1. In functie de riscurile pe care doriti sa le asigurati puteti alege intre:
  • asigurarea de avarii
  • asigurarea de avarii si furt
Deoarece asigurarea de avarii si furt include mai multe riscuri, aceasta din urma este mai scumpa (cu 20%-25%).

2. Pretul asigurarii poate fi redus prin renuntarea la unele riscuri, in aceste cazuri aveti posibilitatea de a negocia o prima de asigurare mai mica.

Deasemenea puteti beneficia de o prima de asigurare mai mica, in cazul in care autoturismul este dotat cu sistem de alarma, este parcata in garaj sau in parcare pazita.

3. Extinderea teritoriala, geografica este un alt factor care influenteaza marimea primei.
In cazul in care optati ca asigurarea sa fie valabila si in afara teritoriului tarii, prima se majoreaza. Durata minima pentru care se incheie asigurarea extinsa in strainatate este de 1 luna si nu exclude incheierea asigurarii Cartea Verde.

Despre asigurari auto