Consultanta Clienti
0730-950781
 
Abonare Newsletter
Buletin Informativ Electronic -
Cele mai noi oferte, reduceri de pret si informatii din asigurari.
 
www.asigurari-sanatate.ro
La ce firma de asigurari sa inchei o astfel de polita?
  • 10 Administratori autorizati de pensii private
  • Oferte diferite la fiecare asigurator
  • Alternative: asigurari de viata
Piata internationala de asigurari este intr-o continua schimbare, in special in tarile Europei de est si centrale. Atat vechile, cat si noile societati de asigurari lupta pentru o parte (cat mai consistenta) a pietei.

Pentru a face o alegere corecta, trebuie sa-i vezi (intelegi) punctele tari, dar si slabiciunile. Ofertele de pensii private difera de la o firma la alta, la fel si pretul acestor polite. Asigurarile acopera interese vitale ale clientului pe termen lung, de aceea, integritatea financiara a companiei de asigurari este de o importanta vitala. Va sfatuim sa apelati la consultantii financiari, care va vor ajuta sa alegeti cea mai sigura companie (din punct de vedere financiar), cu cea mai buna oferta.

Alegerea unui produs de asigurare de viata, sau pensie privata este un proces complex, care trebuie sa aiba ca punct de pornire o analiza a necesitatilor financiare pe termen lung a fiecaruia dintre noi. De aceea aveti nevoie de un consultant financiar, sunt cei mai pregatiti (si de cuvinta sa va dea un sfat), sa va acorde asistenta de care aveti nevoie.

Actualul mod de functionare al sistemului, total netransparent, si desele modificari, ale acestuia, nedezbatute si neexplicate inaintea legiferarii, au dus la scaderea increderii populatiei intr-un astfel de sistem. Noi incercam sa-i facem pe oameni sa inteleaga faptul ca o astfel de pensie reprezinta viitorul din punct de vedere financiar si totodata o polita de asigurare.

Acestea sunt intrebarile care trebuie sa le puneti, inaintea cumpararii unei astfel de polite:
  • Cat de mare este suma la care trebuie sa ma asigur?
  • In cazul decesului meu, ce suma ar fi necesara familiei mele pentru a duce o viata confortabila?
  • In afara protejarii familiei in cazul decesului, ce incerc sa mai realizez prin aceasta pensie privata?